Genteel: Δώστε τέλος στο τρύπημα των δακτύλων σας. Ένα πρωτοποριακό στυλό αιμοληψίας που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. 

 

Πάρτε δείγμα αίματος χωρίς πόνο ελέγχοντας το κενό αέρος και το βάθος διείσδυσης με τη νέα επαναστατική μέθοδο genteel.

To Genteel είναι ένα καινοτόμο στυλό αιμοληψίας για διαβητικούς με στόχο την αποδοτικότερη λήψη αίματος αλλά και την ανακούφιση από τον πόνο.

 

Για πρώτη φορά μια συσκευή λαμβάνει αίμα με ανώδυνο τρόπο από οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Έτσι, προστατεύονται τα δάχτυλα που μέχρι σήμερα ήταν η πηγή αιμοληψίας. Το Genteel καθίσταται αυτόματα ιδανικό για όλες τις ηλικίες και κυρίως για τα παιδιά ανακουφίζοντας τα από μια επώδυνη διαδικασία.

Επίσημες διαπιστεύσεις

FDA_400x400.jpg
CE.png

7

 

Ευρεσιτεχνίες

Αμερικής

22

 

Ευρεσιτεχνίες

Διεθνής

smedo_guarantee_trans_WHITE.png

30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

 

Για κάθε αγορά του στυλό αιμοληψίας genteel από το Smedo.gr, παρέχουμε εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας στην περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την χρήση του. Η εγγύηση ισχύει για 30 ημέρες από την έκδοση του παραστατικού, δηλαδή από την ημέρα που πραγματοποιείτε την παραγγελία, ενώ σας επιστρέφεται το 100% του ποσού που αντιστοιχεί στην αξία του genteel αφαιρουμένου του κόστους μεταφοράς, ήτοι 10,00€.

Σημείωση 1: Η εγγύηση ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το στυλό αιμοληψίας genteel. Οποιοδήποτε άλλο ποσό έχετε καταβάλει και αφορά άλλο προϊόν, ΔΕΝ επιστρέφεται. 

 

Σημείωση 2: Η εγγύηση ισχύει αποκλειστικά και μόνο για 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που πραγματοποιείτε την παραγγελία σας και εκδίδεται το νόμιμο παραστατικό. Μετά την πάροδο του χρονικού αυτού διαστήματος, δηλαδή από την 31η ημέρα από την παραγγελία σας, η εγγύηση δεν ισχύει και η επιστροφή ποσού δεν εφαρμόζεται.

Πώς δουλεύει το Genteel;

 

Χρησιμοποιώντας τον έλεγχο του βάθους και του κενού μπορείτε να αντλήσετε  ικανή ποσότητα αίματος για την μέτρηση του σακχάρου σας.

 

Το Genteel κρατάει σε απόσταση την βελόνα από τα αισθητήρια του πόνου που προκαλούν δυσφορία όταν πληγωθούν.

 

Μια σταγόνα αίματος έρχεται στην επιφάνεια, χρησιμοποιώντας το κενό σαν αντλία, ώστε να χρησιμοποιηθεί για την μέτρησή σας.

 

Αναλυτική Επεξήγηση του Genteel

Καλώς ήλθατε σε μια νέα εποχή για τα στυλό λήψης αίματος. Η μοναδική τεχνολογία του Genteel δεν υπάρχει αλλού και καλύπτεται από 40 και πλέον πατέντες στην Αμερική και διεθνώς καθώς έχουν συνολικά αναθεωρήθει τα βιομηχανικά δεδομένα όσον αφορά τις συσκευές ελατηρίου οι οποίες είναι επώδυνες. Το Genteel ελέγχει απόλυτα το βάθος διείσδυσης και συνδυάζοντας το με το κενό που δημιουργεί, πετυχαίνει την λήψη μιας ικανής ποσότητας αίματος τελείως ανώδυνα.

01

Δακτύλιος Επαφής

 

Οι δακτύλιοι επαφής ελέγχουν το βάθος διείσδυσης του σκαρφιστήρα. Υπάρχουν 6 διαφορετικά βάθη: Μπλε ο πιο επιφανειακός και Μωβ ο πιο βαθύς

04

Κουμπί Ενεργοποίησης

 

Το κουμπί ενεργοποίησης, όταν πατιέται και καλύπτεται από το δάκτυλό σας, διατηρεί το κενό. Όσο περισσότερο παραμένει το κενό τόσο μεγαλύτερη ποσότητα αίματος μπορεί να αντληθεί.

02

Ρύγχη Εστίασης

 

Τα ρύγχη εστίασης συγκρατούν τους δακτυλίους επαφής σταθερούς στη θέση τους και παρέχουν οπτική επαφή με το σημείο όπου γίνεται η λήψη της σταγόνας αίματος 

05

Σωλήνας Κενού

 

Η Genteel δημιουργεί ένα κενό το οποίο έλκει το αίμα προς την επιφάνεια του δέρματος. Λόγο του δακτυλίου επαφής ο σκαρφιστήρας διεισδύει τόσο όσο χρειάζεται προκειμένου να εξαχθεί η απαιτούμενη ποσότητα αίματος για την μέτρησή σας.

03

Θέση Σκαρφιστήρα

 

Η Genteel δουλεύει άψογα με τους σκαρφιστήρες ελάχιστου πόνου Butterfly Touch ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια μεγάλη ποικιλία από άλλους σκαρφιστήρες της αγοράς τετραγωνικής-βάσης.

06

Μηχανισμός Εμβόλου

 

Ο μηχανισμός εμβόλου αποτελείται από το Καπάκι Εμβόλου, τον Άξονα Εμβόλου και τον Δείκτη Κενού. Χρησιμοποιείται για την ένδειξη της σωστής λειτουργίας του κενού και το πότε αυτό είναι ενεργό.

Τα πλεονεκτήματα του Genteel

01

Ανακουφίστε

τα δάκτυλα σας

 

Περιορίστε τα πολλαπλά σημάδια από τρυπήματα, το πρήξιμο, τις μελανιές και την ευαισθησία των δακτύλων σας χρησιμοποιώντας τον έλεγχο βάθος και κενού της Genteel και ξεκινήστε να χρησιμοποιείται την παλάμη σας για τις μετρήσεις αλλά και περισσότερα σημεία στο σώμα σας. 

02

Όχι άλλος πόνος

και δυσφορία

 

Με την χρήση του κενού, η Genteel αντλεί την κατάλληλη ποσότητα αίματος στην επιφάνεια του δέρματος από οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Ο πόνος πλέον ανήκει στο παρελθόν.

03

Επιλέξτε το σημείο μέτρησης που επιθυμείτε

 

Μπορείτε να κάνετε λήψη αίματος από οπουδήποτε στο σώμα σας. Η κάθε συσκευή Genteel συνοδεύεται από 2 ρύγχη εστίασης που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε πολλαπλά βάθη για πολλαπλά σημεία μέτρησης στο σώμα σας.

04

Για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους διαβήτη

 

Από παιδιά έως υπερήλικες, η Genteel λειτουργεί για όλους που ψάχνουν να κάνουν λήψη αίματος χωρίς πόνο.

05

Ελέγξτε το επίπεδο του σακχάρου σας όσο συχνά απαιτείτε

 

Χωρίς να έχετε την δυσφορία της μέτρησης από τις πολλαπλές μετρήσεις μέσα στη μέρα, μπορείτε να ξεκινήστε να μετράτε το σάκχαρό σας όσο συχνά απαιτείται.

06

Με ποιους σκαρφιστήρες μπορώ να την χρησιμοποιώ;

 

H Genteel λειτουργεί με τους περισσότερους τετραγωνικής-βάσης σκαρφιστήρες (όπως One Touch UltraSoft, Bayer Microlet και άλλους). Ωστόσο συνιστούμε τους δικούς μας σκαρφιστήρες Butterfly Touch. Ένα δείγμα αυτών συμπεριλαμβάνονται με κάθε νέα συσκευή Genteel.

07

Εξοικονομήστε ταινίες μέτρησης

 

Πάρτε αρκετό αίμα ανεξάρτητα από το πόσο απαιτεί ο μετρητής σας. Λόγο του κενού η ιδανική ποσότητα αίματος ανέρχεται στην επιφάνεια. Επιλέγοντας έναν βαθύτερο Δακτύλιο Επαφής ή κρατώντας περισσότερο χρόνο το κουμπί ενεργοποίησης μπορείτε να λάβετε μια μεγαλύτερη ποσότητα αίματος εάν αυτό απαιτείται.

08

Μειώστε τις παρενέργειες από τον σκαρφιστήρα [βελόνα]

 

Τα κοινά στυλό σκαρφιστήρων «πλέουν» κατά την διείσδυσή τους  στο δέρμα αντί να πραγματοποιούν μια απόλυτα κάθετη κίνηση. Χρησιμοποιώντας μια κίνηση ακριβείας και ελέγχοντας πόσο βαθειά ο σκαρφιστήρας [βελόνα] εισέρχεται μέσα στο δέρμα σας, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε μετρήσεις με ελάχιστο πόνο.

No product