Τι είναι το Thymuskin

Για περισσότερα από 30 χρόνια, το Thymuskin έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης και την ενίσχυση της ανάπτυξης νέων τριχών.
 

Το δερματολογικό σύστημα Thymuskin είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες και δεν έχει παρενέργειες. Το Thymuskin έχει ανοσολογική επίδραση στα θυλάκια των τριχών, καθώς είναι χαρακτηριστικό για την θυμική προπαρασκευή.

Το Thymuskin περιέχει το πατενταρισμένο σύμπλοκο GKL-02, το οποίο αποτελείται από βιομιμητικά πεπτίδια του θύμου αδένα και είναι απαλλαγμένο από ζωικά συστατικά, αλλεργιογόνα αρώματα και parabens.Ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και δεν έχει παρενέργειες ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση.  

Ενδείκνυται σε περιπτώσεις:

  • Ανδρογενετικής Αλωπεκίας

  • Διάχυτης Αλωπεκίας

  • Γυροειδούς Αλωπεκίας

  • Συνοδούς φροντίδα για μεταμοσχεύσεις μαλλιών

  • Φαρμακογενούς Αλωπεκίας που προέρχεται από χημειοθεραπείες

 

Τα πλεονεκτήματα του Thymuskin

01

Αποτελεσματικότητα

 

Για περισσότερα από 30 χρόνια, το Thymuskin έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης και την ενίσχυση της ανάπτυξης νέων τριχών.

03

Εύκολη εφαρμογή

 

Αφού επιλέξετε τον τύπο σαμπουάν ή λοσιόν που επιθυμείτε [Classic, Med, Forte] η εφαρμογή είναι αρκετά εύκολη.

02

Κλινικά δοκιμασμένο

 

Το Thymuskin έχει γίνει ενεργό αντικείμενο επιστημονικής έρευνας με επαναλαμβανόμενα, θετικά αποτελέσματα που βρέθηκαν από τις δερματολογικές κλινικές και τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία.

04

Κοσμητική ανοχή

 

Το Thymuskin δεν προκαλεί οποιεσδήποτε παρενέργειες ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση. Όλα τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από σιλικόνες, parabens και συστατικά ζωικής προέλευσης.

 Βρείτε τον τύπο της αλωπεκίας που έχετε
και επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς, σειρά Thymuskin
ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Ανδρογενετική αλωπεκία

 

Στις γυναίκες η αραίωση των μαλλιών ακολουθεί ομοιόμορφη πορεία και γίνεται αμέσως εμφανής. Στις γυναίκες συνήθως, δεν απαντάται φαλάκρα, αλλά, αισθητή αραίωση των μαλλιών. Οι άνδρες συνήθως χάνουν τα μαλλιά τους στην μετωπική περιοχή. Αυτή η απώλεια ενδέχεται να επεκταθεί και ορισμένα άτομα μπορεί να χάσουν εντελώς τα μαλλιά τους.

ΑΙΤΙΑ

 

Γενετικά αίτια.

 

Οι ρίζες των μαλλιών αντιδρούν με ευαισθησία στο DHT (διυδροτεστοστερόνη).

Κύρια αιτία τριχόπτωσης στους άνδρες

Οι ορμονικές διαταραχές είναι συχνά το αίτιο στις γυναίκες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ

 

Μειώνει την τριχόπτωση σε μέσο όρο 96% των ασθενών.

Βελτιώνει τη σμηγματόρροια σε περίπου 89%των ασθενών.

Εξαλείφει τη φαγούρα σε 74% των γυναικών και 75% των ανδρών.

 

ΠΡΙΝ / ΜΕΤΑ​

THYMUSKIN CLASSIC | Set

59,00 €Τιμή
ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

Χρήση για τουλάχιστον 3-6 μήνες. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από περίπου 3-4 εβδομάδες όσον αφορά τη μείωση της τριχόπτωσης.

 

Η Ανδρογενετικής αιτιολογίας τριχόπτωση δεν είναι νόσος και δεν θεραπεύεται. Ως εκ τούτου η τριχόπτωση μπορεί να επανέλθει μετά τη διακοπή της χρήσης.

 

Σε ηπιότερες περιπτώσεις, η μακροχρόνια χρήση του σαμπουάν Thymuskin αρκεί ως θεραπεία συντήρησης. Αν αυξηθεί πάλι η τριχόπτωση, η χρήση του συνδυασμού σαμπουάν και ορού Thymuskin πρέπει να συνεχιστεί μακροπρόθεσμα.

ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Διάχυτη αλωπεκία

Η διάχυτη αλωπεκία αναφέρεται στην πρόωρη μετάβαση των τριχών από τη φάση ανάπτυξης (αναγενής φάση) στην φάση πτώσης (τελογενής φάση). Σε περιπτώσεις επίμονης και σοβαρής τριχόπτωσης, τα μαλλιά αραιώνουν σε όλη την κεφαλή και σταδιακά εξαφανίζονται, καθώς επεκτείνεται η αλωπεκία. Σχήμα: Σε άνδρες & γυναίκες.

ΑΙΤΙΑ

 

Δυσλειτουργία του θυρεοειδή.

Ορμονικές ανισορροπίες.

Έλλειψη σιδήρου.

Ανεπάρκειες λόγω δίαιτας (δίαιτες ταχείας απώλειας βάρους).

Άγχος, εξάντληση,

συναισθηματική πίεση.

Φαρμακευτική αγωγή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ

 

Μείωση της τριχόπτωσης σε μέσο όρο 99% των ασθενών.

Βελτιώνει τη σμηγματόρροια σε τουλάχιστον 93% των γυναικών και 76% των ανδρών.

Εξαλείφει τη φαγούρα σε 80% των γυναικών και 51% των ανδρών.

 

ΠΡΙΝ / ΜΕΤΑ​

THYMUSKIN MED | Set

125,00 €Τιμή
ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

Να χρησιμοποιείται για περίπου 6 μήνες, ανάλογα με τη συγκεκριμένη μορφή και πρόοδο

ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Γυροειδής ή κατά τόπους αλωπεκία

Στην εξέλιξή της, δημιουργούνται περιγεγραμμένες περιοχές χωρίς τρίχες και μπορεί να εξαπλωθεί με τη μορφή κηλίδων σε ολόκληρη την κεφαλή. Σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρείται πλήρης απώλεια μαλλιών από όλο το τριχωτό της κεφαλής (ολική αλωπεκία) ή και από όλο το σώμα (καθολική αλωπεκία). Σχήμα: Σε άνδρες & γυναίκες.

ΑΙΤΙΑ

 

Αυτοάνοση διαδικασία: Το σύστημα προστασίας του σώματος δρα εναντίον των ίδιων του των ιστών και τριχοθυλακίων.

Τριχόπτωση λόγω φλεγμονώδους διαταραχής.

Η γυροειδής ή κατά τόπους αλωπεκία εν μέρει είναι γενετικής αιτιολογίας.

Άλλες πιθανές αιτίες θεωρούνται η υπερευαισθησία και η συναισθηματική πίεση

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ

 

Μείωση των τριχών που χάνονται καθημερινά κατά 96%.

Επανέκφυση μαλλιών σε 65% - 86% των ασθενών.

Πλήρης αποκατάσταση σε 40% των ασθενών.

 

ΠΡΙΝ / ΜΕΤΑ​

THYMUSKIN MED | Set

125,00 €Τιμή
ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

Να χρησιμοποιείται για τουλάχιστον 6 μήνες, και για 12-24 μήνες σε περίπτωση ολικής απώλειας μαλλιών

 

Οι περιοχές όπου δεν υπάρχουν μαλλιά πρέπει επίσης να καθαρίζονται και να προετοιμάζονται με σαμπουάν Thymuskin πριν τη χρήση του ορού Thymuskin

 Ο Γερμανικός οργανισμός ασθενών με Alopecia Areata συστήνει το Thymuskin ως μία ιδανική θεραπεία χωρίς παρενέργειες:

Δείτε εδώ

ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Φαρμακογενής αλωπεκία

Τα κυτταροστατικά που χορηγούνται κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας έχουν ως αποτέλεσμα (συνήθως αναστρέψιμο) την απώλεια των μαλλιών, ανάλογα με τις ουσίες που χρησιμοποιούνται, τη δοσολογία και τη διάρκεια της χρήσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα μαλλιά πέφτουν εντελώς περίπου 3-5 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Σε ηπιότερες θεραπείες, η τριχόπτωση, ιδανικά παραμένει μέτρια. Σχήμα: Σε άνδρες & γυναίκες.

ΑΙΤΙΑ

 

Τα κυτταροστατικά φάρμακα προκαλούν τριχόπτωση. Αυτό οφείλεται στην ανασταλτική δράση των κυτταροστατικών στα ταχέως αναπτυσσόμενα και συχνά διαιρούμενα κύτταρα.

 

Πρόκειται για μια μορφή διάχυτης τριχόπτωσης που συνήθως είναι αναστρέψιμη.

 

Συχνά υποτιμούμε τις ψυχολογικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η απώλεια των μαλλιών στους ασθενής

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ

Το Thymuskin εμποδίζει την τριχόπτωση ή την ολική αναστρέψιμη αλωπεκία, κατά τη διάρκεια της κυτταροστατικής θεραπείας τρεις φορές περισσότερο σε σύγκριση με άλλες αγωγές

Σε «ήπια» κυτταροστατική θεραπεία, το Thymuskin διατηρεί ως έχει την κατάσταση των μαλλιών σε έως και 94% των ασθενών.

Οι θετικές επιπτώσεις είναι περισσότερο εμφανείς στον καρκίνο του μαστού ή του ορθού, απ’ ότι τον καρκίνο του οισοφάγου ή του στομάχου.

Το Thymuskin επιταχύνει τη διαδικασία αναγέννησης και υποστηρίζει την ανάπτυξη νέων τριχών.

 

ΠΡΙΝ / ΜΕΤΑ​

THYMUSKIN FORTE | Set

169,00 €Κανονική τιμή149,00 €Τιμή Έκπτωσης
ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

ιδανικά, ξεκινήστε τη χρήση προληπτικά, τέσσερις εβδομάδες πριν την έναρξη της χημειοθεραπείας. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια ή και μετά τη θεραπεία.

Συνεχίστε τη χρήση μέχρι να αναπτυχθούν ομοιόμορφα τα μαλλιά και να ανακτήσουν τη φυσική τους δομή.

 

Οι περιοχές όπου δεν υπάρχουν μαλλιά πρέπει επίσης να καθαρίζονται και να προετοιμάζονται με σαμπουάν Thymuskin πριν τη χρήση του ορού Thymuskin.

ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Αυτόλογη Μεταμόσχευση μαλλιών

Προοδευτικά αυξανόμενη ανδρογενετική αλωπεκία με επακόλουθη μεταμόσχευση μαλλιών και γέμισμα αραιωμένων περιοχών. Εφαρμόζεται συνήθως σε άνδρες.

ΑΙΤΙΑ

 

Αυτόλογη μεταμόσχευση μαλλιών γίνεται συνήθως σε προηγμένα στάδια ανδρογενετικής αλωπεκίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ

 

Οι αρχικές παρατηρήσεις της χρήσης δείχνουν ταχεία και υγιή ανάπτυξη των μεταμοσχευμένων τριχοθυλακίων.

 

ΠΡΙΝ / ΜΕΤΑ​

THYMUSKIN MED | Set

125,00 €Τιμή
ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

Μετά την αυτόλογη μεταμόσχευση, μπορείτε να λούζεστε με το σαμπουάν Thymuskin Med με φιλικό pH (χωρίς σιλικόνες, χωρίς parabens) για 1-2 ημέρες μετά την επέμβαση.

Αφού επουλωθούν οι πληγές στα σημεία της μεταμόσχευσης (περίπου 10-14 ημέρες μετά), συνεχίστε με τη χρήση και του ορού Serum για 3-6 μήνες.

Πως λειτουργεί

Η επιτυχία του Thymuskin στην αντιμετώπιση της απώλειας μαλλιών τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες οφείλεται στη βιομιμητική δράση του συμπλόκου GKL-02 χωρίς ζωικές ουσίες.

 

Βελτιώνει την παροχή θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα της ρίζας της τρίχας (θυλάκιο) κατά τη διάρκεια της φάσης ανάπτυξης (φάση αναγενής). Έτσι, το μοναδικό σύμπλοκο GKL-02 υποστηρίζει το σχηματισμό νέων κυττάρων τρίχας και ενισχύει τα υπάρχοντα κύτταρα. Ταυτόχρονα, επιμηκύνει τη φάση της τριχοφυΐας. Τα τριχοθυλάκια τα οποία παρέμειναν ζωντανά επανενεργοποιούνται, σχηματίζοντας νέες τρίχες.

 

Δοκιμές σε ανθρώπινα κύτταρα αίματος έδειξαν ότι το Thymuskin διεγείρει τα λεμφοκύτταρα ώστε να διαιρούνται. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη συγκέντρωση του δραστικού συμπλόκου GKL-02 που χορηγείται. Όπως έχει αποδειχθεί από άλλες ιατρικές μελέτες, η διέγερση του πολλαπλασιασμού των ανθρώπινων λεμφοκυττάρων είναι ανεξάρτητη από τις ουσίες του ιδίου του σώματος στο ανοσοποιητικό σύστημα. Η επίδραση διεγέρσεως της ανάπτυξης στα κύτταρα των τριχοθυλακίων συνδέεται με το ίδιο το τριχοθυλάκιο και συνεπώς λαμβάνει χώρα απευθείας στις ρίζες των μαλλιών.

Επίσης η χορήγηση θυμοσινών έχει αποδειχθεί από αρκετές ιατρικές μελέτες ότι μειώνει τη φλεγμονώδη απόκριση και δρα ανοσοενισχυτικά, γεγονός που βοηθάει στην ανάπτυξη των τριχών και στη μείωση της τριχόπτωσης

 

Τα παρασκευάσματα Thymuskin είναι έτσι ικανά να επανενεργοποιήσουν την τριχοφυΐα σε φαλακρά σημεία ηλικίας όχι μεγαλύτερη των 3 ετών.

 
0
  • Facebook - smedo